Find spÆndende steder og oplevelser på vores blog

De seneste indlæg fra vores blog

Sommerhusmarkedet i Odsherred.

Sommerhusmarkedet.

- har været ekstraordinært travlt, især med udenlandske turister, der har haft svært ved at finde det rette sommerhus at leje. Mange har oplevet, at de enten måtte vælge fra "den aller laveste hylde" eller fra "den aller øverste hylde" – der har simpelthen ikke været nok udbud i mellemklassen. 

Hvordan Fordeles Bookingerne? Vi har samlet data fra vores udlejningskunder for at få et indblik i, hvilke bureauer og platforme der er mest populære til sommerhusudlejning i Odsherred. Her er en oversigt over fordelingen af de 221 sommerhusbookninger, vi har registreret:


Eget sommerhus: 33.94%
Dansk sommerhusferie: 23.53%
Feriepartner: 10.86%
Sommerhusdanmark.dk: 8.60%
Airbnb: 8.60%
Sol & Strand: 6.79%
Feline.dk: 3.17%
Foreninger: 1.36%
Hotel Højbysø: 0,90%
Odsherred Camping: 0.90%
Sommerhus-siden.dk: 0.90%
Dancenter: 0.45%
DCU Camping Rørvig: 0.45%

Som det fremgår, er næsten 34% af vores kunder personer, der ejer deres eget sommerhus. Det er en bemærkelsesværdig stor andel, som vidner om, at mange vælger den direkte vej frem.

Udfordringer for Udenlandske Turister:

Med de mange sommerhusudlejninger i Odsherred i år, har vi set en stigning i efterspørgslen, især fra udenlandske turister. De har dog ofte stået over for udfordringer med at finde det rette sommerhus, hvilket har resulteret i flere forespørgsler fra turister, der har spurgt os om anbefalinger til udlejning.

Skriv en kommentar