Find spÆndende steder og oplevelser på vores blog

De seneste indlæg fra vores blog

Søheltepladsen - Sj. Odde

Skønne Sj.Odde

Søheltepladsen åbnede sommeren 2018 som en minipark i Havnebyen på Sjællands Odde. Parken er inspireret af søslaget ved Sjællands Odde i 1808 og indeholder seks græsbaner med maritime forhindringer til boldspil, samt en petanquebane. I sæsonen omkranses banerne af engblomster, og der er plantet ti egetræer.

Parken har fem bord-bænkesæt, hvoraf fire har indbygget grill, hvilket gør den perfekt til familie- eller firmaarrangementer. De seks baner kan spilles som en mini-udgave af fodboldgolf, hvor man kan gennemføre dem 1-3 gange med forskelligt udstyr som fodbold, håndbold eller frisbee.

Spillerne kan aftale regler for at tilpasse spillets sværhedsgrad, eksempelvis ved at bestemme, hvordan bolde håndteres, hvis de ryger ud af banen, eller hvor mange skud der må bruges. Kreativitet og fantasi opfordres til at gøre spillet sjovere.

Tag dit eget udstyr med, eller køb det i SuperBrugsen på Oddenvej 217, hvor du også kan finde toiletter og forfriskninger. Det nærmeste offentlige toilet er 200 meter væk på Odden Havn. Nyd mad på havnens spisesteder, køb ind i SuperBrugsen, eller tag en picnic med hjemmefra til et hyggeligt besøg på Søheltepladsen.

Skriv en kommentar