Find spÆndende steder og oplevelser på vores blog

De seneste indlæg fra vores blog

Familiegården i Rørvig - Besøgsgård

Alpakaer, pedaltraktor og hygge.

Familiegården i Rørvig er en charmerende og familievenlig besøgsbondegård beliggende i det naturskønne område Odsherred. Det er et vidunderligt sted for både lokale og turister, der ønsker at opleve livet på landet og samtidige interagere med forskellige husdyr. Gården tilbyder en række aktiviteter, der er velegnede til både børn og voksne, herunder dyrefodring, klappegeder og indsigt i gårdens drift og bæredygtige landbrugspraksis.

Blandt gårdens dyr finder du de to alpakaer, Vidar og Rudolf, katten Ella, kaniner og høns. Udover dyrene er der også mulighed for at se gårdens gamle traktor, lege på pedal traktor-området, lave armbånd af alpakauld og tegne på sten.

Et besøg på Familiegården er anderledes end en tur i zoo, fordi det giver en mere intim og hands-on oplevelse. I stedet for blot at observere dyrene på afstand, kan besøgende på Familiegården komme tæt på dyrene, klappe dem og endda hjælpe med at fodre dem. Denne interaktion skaber en mere personlig og lærerig oplevelse, især for børn, som kan lære om dyrenes pleje og adfærd på en praktisk måde.

Gården er en del af den bredere appel i Rørvig, som er kendt for sine smukke naturlandskaber, herunder sandstrande, kystområder og hyggelig stemning. Besøgende kan nyde ikke kun gårdoplevelsen, men også udforske de naturskønne omgivelser, der gør Rørvig til et populært sted for ferier og dagsture.



      Besøgsgården  



                                                           Klik på kortet for rutevejledning.
     
                                                                         Rutevejledning

Skriv en kommentar