Find spÆndende steder og oplevelser på vores blog

De seneste indlæg fra vores blog

Ovnhus marked - Nykøbing Sj.

En Weekend Fyldt med Glæde og Oplevelser på Havnefronten.

Sommeren er over os, og det betyder, at det snart er tid til årets mest eftertragtede begivenhed – OVNHUS MARKED! Fra fredag den 26. juli til søndag den 28. juli forvandles havnefronten i Nykøbing Sjælland til et sandt paradis for markedselskere og eventyrlystne sjæle.

Hvad Kan Du Forvente på OVNHUS MARKED?

OVNHUS MARKED er mere end bare et traditionelt marked. Det er en fejring af lokalsamfundet, fyldt med unikke oplevelser, fantastiske produkter og uforglemmelige øjeblikke. Her er et smugkig på, hvad du kan glæde dig til:

1. Kunsthåndværk og Lokale Specialiteter

Oplev et væld af boder med håndlavede smykker, keramik, træarbejder og meget mere. Lokale kunstnere og håndværkere viser deres mesterværker frem, og du kan finde helt unikke gaver og souvenirs. Derudover vil der være et bredt udvalg af lokale specialiteter, fra hjemmelavede marmelader til lækre oste og friskbagt brød.

2. Mad og Drikke

Havnefronten vil være fyldt med duften af lækker mad. Smag på alt fra friskfanget fisk til gourmetburgere og søde pandekager. Der vil også være et rigt udvalg af drikkevarer, lige fra lokale øl og vine til forfriskende sommerdrikke.

3. Aktiviteter for Hele Familien

OVNHUS MARKED byder på noget for alle aldre. Tag børnene med til ansigtsmaling, kreative workshops og spændende legepladser. For de voksne er der mulighed for at deltage i spændende konkurrencer og workshops.

Praktisk Information

Åbningstider:

  • Fredag: 12:00 - 17:00
  • Lørdag: 10:00 - 17:00
  • Søndag: 10:00 - 16:00

Beliggenhed:

Havnefronten i Nykøbing Sjælland er nem at finde og tilbyder masser af parkeringsmuligheder. Hvis du kommer med offentlig transport, er stationen kun en kort gåtur væk.

Gør Dig Klar til en Uforglemmelig Weekend

OVNHUS MARKED er en fantastisk mulighed for at støtte lokale producenter og kunstnere, mens du nyder en skøn sommerdag ved vandet. Uanset om du er på udkig efter det perfekte kunstværk, vil smage på lækre retter, eller bare ønsker at nyde den gode stemning, så er OVNHUS MARKED stedet at være.

Så tag familie og venner med, og vær med til at gøre årets OVNHUS MARKED til en uforglemmelig oplevelse. Vi glæder os til at se jer alle på havnefronten i Nykøbing Sjælland den 26.-28. juli!

Opslået i: Gallerier i Odsherred

Skriv en kommentar