De seneste indlæg fra vores blog

Lumsås Mølle

Lumsås mølle.

Autentisk Oplevelse og Levende Museum

Lumsås Mølle er blevet omfattende restaureret og er nu et levende museum, hvor besøgende kan opleve den traditionelle proces med melproduktion. Se de gamle teknikker i brug og forstå, hvordan vindens kraft blev udnyttet til at male korn til mel. De fantastiske trækonstruktioner og unikke udsmykninger giver en autentisk og historisk oplevelse. Lumsås Mølle tilbyder guidede ture, sæsonbestemte arrangementer og workshops. Tjek vores åbningstider og planlæg dit besøg for at få mest muligt ud af din tur. Der er også parkeringsmuligheder og faciliteter for hele familien.

Køb Lokale Produkter:

Besøg vores lille butik ved møllen og køb lokale produkter som økologisk mel, håndlavede souvenirs, postkort og smukke plakater. Disse produkter er perfekte som gaver eller som et minde om dit besøg.

Planlæg Dit Besøg:

Uanset om du er historieentusiast, naturelsker eller blot på udkig efter en unik oplevelse, byder Lumsås Mølle på noget for enhver smag. For mere information om vores aktiviteter, arrangementer og åbningstider, besøg vores hjemmeside eller kontakt os direkte.

Rutevejledning

Skriv en kommentar