Herre

Cykel stier, grusveje og duften af skøn natur.

I Odsherred, som er blandt en af danmarks største sommerhus områder, har vi rigtig mange grusveje og stier og knap så mange cykelstier. Dette har vi haft stor fokus på, da vi købte udlejningscykler. Valget er faldet på Hollandske og tyske modeller der er robuste og udstyret med bredde punkterings hæmmende dæk. Alle disse ting er med til at gøre cykelturen lidt mere behagelig og du vil ikke få den skridende fornemmelse på stierne, som eks. en city cykel vil give dig.

Lad dig endelig ikke narre af udseende, de ser tunge ud, men de er ren fornøjelse at cykle på. For at opveje robustheden, har vi valgt 7 gears på næsten alle vores cykler, som gør at du lettere kan kompensere for den lidt tungere by cykel. Cyklerne leveres med bag kurv hvis ønsket, så der er plads til badetøjet eller indkøbene.

Vi har rigtig mange cykelruter, og er du typen der elsker at se nye steder, så køb et Geopark cykelkort med når du lejer cykler. Du vil blive overrasket over hvor mange smukke ture du kan finde. Alle cyklerne er udstyret med Quick release på sadelpinden, så du selv uden værktøj kan justere sadelhøjden til det rette. Der er fast monteret lås, ringklokke, støttefod og lys på alle cyklerne.

Udover de almindelig herre modeller, har vi også mountainbikes, hvis det gerne må være lidt "vildere" og du ikke søger en cykel til fast brug i sommerhuset.

På hver cykel har vi lavet en anbefalet stel. størrelse så det gør det lettere at finde den rette cykel.

Til børne familien er der følgende mulighed for ekstra tilbehør som: barnestol, børne anhænger og hjelme

Aktive filtre

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord