Find spÆndende steder og oplevelser på vores blog

De seneste indlæg fra vores blog

Vig festival - For hele familien.

Glæd jer til uforglemmelige dage, når Vig Festival løber af stablen fra den 10. til den 13. juli 2024. Dette årlige arrangement byder på en sprudlende perlerække af kunstnere, og det er en festival, der virkelig har noget for enhver smag.

Forvent en uovertruffen oplevelse med fantastisk live-musik, stemningsfulde omgivelser, og et væld af spændende spisesteder, hvor I kan nyde lækker mad og forfriskninger. Vig Festival er ikke blot en musikbegivenhed; det er også et sted, hvor generationer kan samles og nyde hinandens selskab i en afslappet atmosfære.

Og der er ikke kun noget for de voksne; Vig Festival er også designet med de små i tankerne. Viggos Verden er et særligt område, der er dedikeret til børn og barnlige sjæle, med sin egen scene og en overflod af sjove aktiviteter. Fra Krea-teltet, hvor børnene kan udfolde deres kreative evner, til Tømmerland, hvor de kan blive små håndværkere og arbejde med træ, er der noget for enhver interesse.

Når sulten og tørsten melder sig, behøver I ikke lede langt. Gårdhaven byder på frisksmurte smørrebrød, hjemmelavede tarteletter og lune frikadeller, mens Kolonihavehuset serverer den traditionsrige stegte flæsk med persillesovs, alt sammen tilberedt med kærlighed og omtanke. Og dette er blot et lille udvalg af de mange madboder, der frister med deres lækre retter på Vig Festival.

Onsdag den 10. juli åbner en lille del af festivalpladsen, nemlig Heartbeat-området. Det er gratis at deltage her.

Skriv en kommentar