DAME VICTORIA EL NR. 92
  • DAME VICTORIA EL NR. 92

DAME VICTORIA EL NR. 92

185,00 DKK
Inkl. moms

Antal tilgængelige   0

Vælg periode

Fra
date_range
Til
date_range

Total  0,00 DKK

Ikke

No booking available !

Produktinformation:

Personhøjde
175-195 cm
Stelstørrelse
56 cm

DAME ELCYKEL MED OPREJST SIDDESTILLING.

Victoria, er en tysk produceret elcykel og en rigtig solid elcykel i god kvalitet med det mest nødvendige udstyr. Den er lige som alle vores andre af udlejningscykler, valgt på robusthed, stabilitet og den velkendte fleksible Bosch center motor. Det giver dig kørsel med stor komfort og ekstra muligheder for at glædes over en ekstra lang tur. 

Alle grusveje og stier og dårlig veje, er ingen hindring, da denne Victoria model er udstyret med affjedring i forgaflen samt i sadelpinden. De tager rigtig mange af de bump du ellers vil have fået op i kroppen. Affjedringen lære man hurtig at sætte stor pris på, når dagen er ovre og du måske har cyklet 50 km på grusveje, stier. 

På denne elcykel sidder batteriet monteret i bagagebæren, men vi har kurve der kan klikkes på, så du stadig har mulighed for at have din bagage med.
Batteriet kan lades imens den sidder i cyklen ellers bruges samme nøgle fra låsen til batteriet og det er let at trække ud af bagagebæren.

Bosch displayet er let og enkelt at betjene. Med et tryk er der power på og du kan holde øje med hvor mange kilometer du cykler, du kan skifte assistance og tænde lyset på cyklen. 

Cyklen er monteret med punkterings hæmmende dæk, lys, lås og bagagebære. Ønskes der en bag kurv på, så kan det også klares.

Vi fortæller dig selvfølgelig hvordan det betjenes inden du starter brugen af elcyklen.

Monteret med:

  • Bosch center motor
  • 300wh batteri
  • fodbremse
  • 2 Magura hydrauliske håndbremser
  • Shimano 7 gears

Er du ikke vant til at cykle, så bliver det en leg at smutte op og ned ad bakker og det er helt sikkert at pludselig får det cykelturen op på nye højder. Det bliver for det meste ikke vind og vejr der gør dine cykelture på elcykel korte, det er nok mere hvis "bagenden" ikke kan klare at sidde i sadlen så længe.

Er du nervøs for at gå tør for strøm kan cyklen stadig cykles, men det er også muligt at få en lader med på turen. Mon ikke at det er muligt at smutte forbi et spise sted og få ladet batteriet lidt op imens.


Virtual product
999999997

Ny

ELCYKLER
Ingen Tags

Produktinformation:

Personhøjde
175-195 cm
Stelstørrelse
56 cm