Handelsbetingelser

Alt handel i webshoppen sker med.

SayJes ApS
Gasværksvej 6
4500 Nykøbing Sj.
CVR nr. 39865408
Mail: info@odsherredcykeludlejning.dk
Tlf.: 31754972

Hvem er lejer:
Du er lejer, når du som kunde har booket på vores portal, betalt din ordre og afsluttet med at godkende vores leje og handelsbetingelser.

Materielle skader
Det er lejers ansvar at betale for reparation af den påførte skade og dele, som måtte være skadet. Skade og udbedring skal ske på vores Sayjes værksted. Lejer kan eventuelt have en ansvarsforsikring, så dækker skader og et evt. tyveri. Mangler eller andre ting på cyklen skal gennemgås inden lejeperiode påbegyndes.

Personskade:
Der kan ikke kræves erstatning mod udlejer ved eventuelle personskader, der er sket under cykelturen. Det vil sige at al færdsel på den lejede cykel sker på eget ansvar.

Annullering af cykelleje:
Leje beløbet tilbage betales med 50% ved annullering af bookning senest 7 dage før lejeperiodens start.

Vi gør opmærksom på at leje af cykler er en service og ikke går ind under ”lov om visse forbrugsaftaler” hvilket gør, at du som lejer ikke kan benytte fortrydelsesretten.

Skulle det ske at vi som lejer ikke kan levere den cykel du har booket, refunderes hele beløbet.

Ønsker du efter at have booket, at forlænge lejeperioden, kan dette kun ske hvis den nye periode er ledig. Dette kræver at du kontakter odsherredcykeludlejning.dk

Betaling:
Når din bookning er godkendt og registreret, vil beløbet blive trukket på din bankkonto inden for 2 hverdage.

Betalingsmuligheder:
Dankort, VISA, MasterCard, Appelpay, Googlepay, VISA/Dankort.

Sikker betaling:
Det er sikkert at bruge online betaling på odsherredcykeludlejning.dk. Vi benytter onPay.io og de benytter et system der er sikret imod misbrug, et såkaldt SSL løsning.

Persondata:
Odsherredcykeludlejning overholder til en hver tid gældende Persondatalov. Lejer kan til en hver tid bede om indsigt om personoplysninger om lejer og har til en hver tid ret til at få disse.