LADCYKEL WINTHER KANGAROO - MED EL
  • LADCYKEL WINTHER KANGAROO - MED EL

LADCYKEL WINTHER KANGAROO - MED EL

299,00 DKK
Inkl. moms

Antal tilgængelige   1

Vælg periode

Fra
date_range
Til
date_range

Total  299,00 DKK

Ikke

Produktinformation:

Udstyr
Automat gear
EL CENTER MOTOR

LADCYKEL WINTHER KANGAROO - MED EL
Prisvindende ladcykel med unikke køreegenskaber.

Anbefales til de små børn som kan sidde selv.

Denne Winther Kangaroo er ideel til børnetransport. Vil dog sige at den træder mest i karakter hvis det er små børn der skal sidde i de to stole. Overtræk og 2 sæder til børnene med seler. Der er ingen tvivl om at kvalitet, komfort, sikkerhed, funktionalitet og design er i fokus på denne ladcykel.

Ladcyklen er med ergo styr og på denne model har mere en fornemmelse af en "rigtig" cykel end de andre ladcykler. Og det kan være en fordel for dig der ikke er vant til at cykle på ladcykel. Hvis du kun har behov for at have et barn med, så kan det andet sæde klappes sammen og du kan bruge det til bagage opbevaring. På de helt varme og tørre dage er det muligt at rulle presseningen op. Der er et lille opbevaringsrum bagpå selve ladet, hvor der lige er mulighed for at komme lidt små ting ned i.

Nogle vælger at leje ladcykel for en dag og smide alt udstyr op i ladet og cykle ud i det blå. Eller måske har du ikke bil og ankommer til Nykøbing med toget, så holder vi til 5 minutters gang fra stationen og kan have ladcyklen klar.

Motorsystem

Forestil dig at køre ubesværet gennem byens gader eller naturskønne ruter med kraften fra et robust Li-ION batteri til din rådighed. Vores 504 Wh (14 Ah) batteri, pænt placeret på bagagebæreren, giver dig en imponerende rækkevidde på op til 45 km på en enkelt opladning. Denne rækkevidde påvirkes selvfølgelig af faktorer som terræn, vejrforhold, last og hjælpeniveau. Uanset om du foretrækker at oplade batteriet indendørs eller mens det sidder på cyklen, har du fleksibiliteten med dets let aftagelige design og indbyggede opladningsport.

Innovativt automatisk Di2 gearsystem

Sig farvel til gearskiftbekymringer med vores topmoderne automatiske Di2 gearsystem! Bagpå vores ladcykel er der monteret et Inter-5 Nexus gearnav med Di2 gearskifte, som sømløst skifter mellem cyklens 5 gear baseret på dine kørebehov.

Dette intelligente system overvåger din pedalkadence, hastighed og kraftoverførsel og skifter automatisk gear på få millisekunder. Det er som at køre en bil med automatisk transmission, hvilket giver en utrolig jævn og ubesværet køreoplevelse. Alt, hvad du skal gøre, er at træde i pedalerne og nyde turen, mens vores avancerede teknologi klarer resten.


 


Virtual product
999999991

ELCYKLER LADCYKEL - TANDEM
Ingen Tags

Produktinformation:

Udstyr
Automat gear
EL CENTER MOTOR