Måske også interessant for dig..

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af vores udlejningscykler og sikrer, at de er i optimal stand. Men hos os handler det ikke kun om cykler; vi stræber også efter at guide vores lejere til unikke steder, de måske ikke selv havde opdaget. Vi deler gerne vores stolthed over Odsherreds skjulte perler, hvor dedikerede lokale brænder ligeså meget for deres passion som vi gør.

Er du den eventyrlystne type, der elsker at udforske historiske skatte og naturskønne omgivelser? Så er Odsherred paradiset, du søger. Hvis din familie længes efter samvær og mangler idéer, er vi her for at inspirere jer med anbefalinger til aktiviteter.

Odsherred frister med små gård og specialbutikker. Disse små steder er en skattekiste af friske lokale produkter direkte fra gården til forbrugeren. Nogle gårdbutikker tilbyder alt fra friske grøntsager og frugter til hjemmelavede delikatesser og håndlavede produkter. Ved at besøge en gårdbutik i Odsherred kan man støtte lokale landmænd og producenter samtidig med at man nyder autentiske og smagfulde produkter. Det er en unik mulighed for at opleve ægte landlige godbidder og samtidig støtte det lokale. Flere steder er også det rene paradis for special producerede vare.

Er du på Sj. Odde så tag et kig på www.kastanielys.dk Det er en perle og i højsæsonen annoncere de ofte med speciel arrangementer.

Udover det så har Odsherred et utrolig varieret terræn, frodige skove og de bedste strande. Med en cykel er det nemt at bevæge sig mellem vej, strand og skov i Odsherred. Området er desuden hjemsted for energiske og kreative sjæle, der tilfører området en særlig livlighed.Sommerland Sjælland - "Grineflip og hyggestunder for hele familien"

Sommerland Sjælland byder på mere end 60 forlystelser og aktiviteter, gode spisesteder og grønne oaser, hvor I kan slappe af og hygge jer sammen – og hvis én dag ikke er nok, er det muligt at booke en overnatning i hytteområdet lige ved siden af parkens vandland.

Lad stress og jag blive hjemme og nyd en hyggelig afslappet dag for hele familien med masser af aktiviteter for store og små. Besøg Miniland med karruseller og forlystelser kun til de mindste. Oplev fart og spænding i gokarten eller Rally88. I Sjællands største udendørs vandland kan I også sprøjte vand efter vennerne i Splashland, tage en tur i en af de mange vandrutsjebaner og meget mere. 

Når først entréen er betalt, er alle forlystelserne gratis. Børn under 3 år er gratis.

En dag fuld af fælles oplevelser kræver brændstof at styrke sig på.

Vores spisesteder og flere af kioskerne ligger tæt på hinanden og giver jer mulighed for at spise sammen og stadig vælge lige præcis det, I hver især har allermest lyst til.

Vælg jeres favoritter på menukortet og slå jer ned på den store terrasse eller find jeres yndlingsoase i parken. Vi pakker din mad, så den nemt kan tages med rundt i parken eller med hjem til aftensmaden.

VIDSTE DU, AT...

  • Du kan tage toget lige til døren med Odsherredsbanen, der stopper på Sommerland Sjællands helt egen togstation midt i parken
  • Et sæsonkort til Sommerland Sjælland giver flere gode fordele i og uden for parken – udover gratis entré får du også 10% rabat på udvalgte spisesteder, souvenirshops og hytteophold i parken.
  • Sommerland Sjællands hytteområde ligger lige ved siden af parken – midt i Odsherreds smukke, bakkede landskab og kun 5 km fra en af Danmarks bedste strande.
  • Du kan tage på familieferie i Sommerland Sjællands hyggehytter hele året og nyde alt det skønne, Odsherred har at byde på – også uden for skolernes sommerferie.
Se mere på www.sommerlandsj.dk
Har du brug for mere inspiration end du lige kan finde her på siden, så kan du eventuelt tage et kig:

https://geoparkodsherred.dk/

https://www.annebergkulturpark.dk/