De seneste indlæg fra vores blog

Her finder du også vores cykler - Rørvig Centret

Rørvig - Rørvig Centret


I 1979 tog Dansk Postforbund fat på en perle af en ejendom - et sted med 8 tønder land. Det følgende år, den 11. februar, blev det indviet som deres kursuscenter med 29 værelser, 14 huse og flere konferencelokaler.

Gennem årene har stedet udviklet sig. Postillonen og Pavillonen er bygget til, og løbende vedligeholdelse har holdt stedet moderne og velfungerende. Efter Dansk Postforbunds sammenslutning med det daværende SID (nu 3F) i 2001 blev Rørvig Centret omdannet til et aktieselskab.

Rørvig Centret er mere end blot et kursuscenter - det er et oase af atmosfære og energi. Her møder det gamle det moderne, i et fortryllende landskab med små, hyggelige kroge. Med Rørvig Havn som nabo og omgivet af skov, hede, og sø, er stemningen uovertruffen.

På centret finder du alt fra konferencer til feriehuse, hotelværelser og festlokaler. Uanset om du deltager i en familiefest, virksomhedsarrangement eller nyder en ferie, er vores mål at skabe uforglemmelige øjeblikke for dig.

Fra morgen til aften forkæler deres mad dine sanser med lækkerier fremstillet af lokale råvarer. Deres passion for madlavning skinner igennem i hver bid. Og efter maden kan du brænde kalorier af i vores veludstyrede fitnessrum eller tage en opfriskende tur til Rørvig Havn eller Højsandet, der starter lige udenfor vores bagdør.

Rørvig Centrets motto, "Alt hvad hjertet begærer - Højt til himlen. Havet lige her. Tid til øjeblikket," rammer virkelig essensen af deres tilbud.

Hos Rørvig Centret kan du også leje cykler - dame- og herrecykler - men husk, du skal afhente dem her hos Rørvig Centret.



  Rørvig Centret


Klik på kortet og få rutevejledning på Google Maps 


Rørvig Centret rutevejledning


Skriv en kommentar