De seneste indlæg fra vores blog

Kayakomat Rørvig - Lej en Kajak

KAYAKOMAT - RØRVIG


OPLEV FRIHEDEN MED SELVSERVICE KAJAK & SUP UDLEJNING

Book online og få friheden til at padle, hvor du vil, når du vil! Med deres praktiske selvbetjeningsservice kan du nemt og bekvemt leje en SUP eller kajak direkte fra den hyggelige Rørvig Havn i Odsherred, lige ved indgangen til Isefjorden.

Ro en tur i det rolige og smukke farvand i bugten ind mod Skansehage eller langs kysten ned mod Nakkehage og videre ned i Nykøbing Bugt. På få timer kan du nå et væld af udflugtsmål, og hvis du har mere end et par timer til rådighed, er mulighederne næsten uendelige.

Lejrpladserne ved Unnerud Huse og Stokkebjerg Skov kan nås på 3-4 timers sejlads og er blandt de smukkest beliggende lejrpladser i Danmark – perfekte destinationer til en weekend med overnatning. Isefjorden er et skatkammer af oplevelser, hvor du kan støde på både sæler og marsvin, og fjorden bugner af makreller, hornfisk og havørred i forårs- og sommermånederne, så husk fiskestangen.

Udforsk det smukke farvand med venner, kolleger, familie eller på egen hånd. Kajakturen og SUP-eventyret er en skøn oplevelse, egnet til både begyndere og let øvede. Mere erfarne kajakroere kan nyde længere ture på tværs af Isefjorden og udforske spændende destinationer som Hundested, Kikhavn, Lynæs, Orø eller Lammefjorden.

At leje en kajak eller SUP på Rørvig Havn er nemt, billigt og altid tilgængeligt ved deres ubemandede udlejningssted – KAYAKOMAT Rørvig Havn. Book nu og gør dig klar til at opleve naturen på første hånd med vores selvbetjeningsservice!


Skriv en kommentar