MOUNTAINBIKE CONWAY NR. 106 - 46cm

MOUNTAINBIKE CONWAY NR. 112 - 46CM STEL

MOUNTAINBIKE CONWAY TIL DIG DER VIL I SKOVEN.

Anbefales til en person på 165-185 cm

Er du nybegynder på mountainbike og foretrækker du at smutte lidt væk fra grusveje og stier og ud på den lidt mere udfordrende single trail, så kan denne Conway MC 5.9 godt bruges til lidt sjov.

Aluminiums ramme og med sine 29" hjul giver denne hardtail en meget jævn kørsel og en god roll-over egenskab og forhindringer. Med blandingen af de 27 Shimano gear og Suntour forgaffel med affjedring bliver fremdriften understøttet. Kommer du ud på de små stier eller asfalt kan forgaflen slås fra. Pålidelige hydrauliske skivebremser gør også den mountainbike til en lidt mere end bare en hverdags cykel.

12-Gang SRAM "NX" Mix,

Er du i tvivl om hvor der er mulighed for lidt små udfordringer så spørg endelig løs, skriv det i kommentar feltet når du booker. Er du bare ude på at trille lidt i skovene men gerne vil have lidt kilometer på, så er der muligheder i at snuppe Grønnehave, Anneberg og slutte af med Ulkerup skov. Så får du nogle kilometer i benene og nydt en suveræn natur. Der er lidt små sjove udfordringer i de 3 skove, man skal bare finde dem.

Du kan evt tilkøbe Geopark Cykel kortet, når du booker dine cykler, der er mange ideér til dig der elsker skove og mountainbike. Er du til det lidt vildere, så kan du også booke en guidet tur i Kaarup med Jes. Hold jer ikke tilbage, vi har masser af muligheder og ideér.

Varepris

115,00 DKK

Køb

Antal
Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris i alt   115,00 DKK

Ikke

Bestil levering og afhentning

Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord