MOUNTAINBIKE FOCUS NR.79
  • MOUNTAINBIKE FOCUS NR.79

MOUNTAINBIKE FOCUS NR.79

115,00 DKK
Inkl. moms

Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris pr. dag   115,00 DKK

Ikke

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
46 cm

MOUNTAINBIKE FOCUS TIL DIG DER VIL I SKOVEN.

Er du nybegynder på mtb og foretrækker du at smutte lidt væk fra grusveje og stier og ud på den lidt mere udfordrende single trail, så kan denne Focus godt bruges til lidt sjov.

Aluminiums ramme og med sine 29" hjul giver denne hardtail en meget jævn kørsel og en god roll-over egenskab og forhindringer. Med blandingen af de 27 Shimano gear og Suntour forgaffel med affjedring bliver fremdriften understøttet. Kommer du ud på de små stier eller asfalt kan forgaflen slås fra. Pålidelige hydrauliske skivebremser gør også den mtb til en lidt mere end bare en hverdags cykel.


Er du i tvivl om hvor der er mulighed for lidt små udfordringer så spørg endelig løs, skriv det i kommentar feltet når du booker. Er du bare ude på at trille lidt i skovene men gerne vil have lidt kilometer på, så er der muligheder i at snuppe Grønnehave, Anneberg og slutte af med Ulkerup skov. Så får du nogle kilometer i benene og nydt en suveræn natur. Der er lidt små sjove udfordringer i de 3 skove, man skal bare finde dem.

Du kan evt tilkøbe Geopark Cykel kortet, når du booker dine cykler, der er mange ideér til dig der elsker skove og mtb. Er du til det lidt vildere, så kan du også booke en guidet tur i Kaarup med Jes. Hold jer ikke tilbage, vi har masser af muligheder og ideér.


Virtual product
999999998

MOUNTAINBIKE
Ingen Tags

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
46 cm