HERRE GAZELLE NR. 18
  • HERRE GAZELLE NR. 18

HERRE GAZELLE NR. 18

95,00 DKK
Inkl. moms

Antal tilgængelige   0

Vælg periode

Fra
date_range
Til
date_range

Total  0,00 DKK

Ikke

No booking available !

Produktinformation:

Personhøjde
165-185 cm
Stelstørrelse
54 cm

HERRE CYKEL MED OPREJST SIDDESTILLING.

Denne Gazelle Esprit er en suveræn cykel, med alt hvad du behøver til dine cykel ture. Aluminium stel med yderst robuste dele, som kan modstå de hårde grusveje. Det er en model der virkelig kan tåle nogle knubs, hvilket er en af grundene til, at vi har valgt at have den i vores cykeludlejning.

Med det typiske hollandske design, har de valgt at integrere lygterne i stellet. Du er ikke så sårbar for at få en defekt lygte efter at cyklen måske er væltet. Lygterne er tilsluttet via nav dynamoen og er helt sikkert en stor fordel, for så kan du bare cykle med lys på hele dagen. Og du skal aldrig tænke på om der er strøm på, når du kommer ud til cyklen. Når du laver stop i den mørke tid, så er der stadigvæk lys i baglygten, så du er sikker på at blive set i trafikken.

Skjulte kabler og høje dobbelt bundede fælge, 7 gears Shimano med fodbremse og lås og bredde kevlar dæk, gør denne cykel til en sikkert 
valg, til dig der blot vil nyde ferien på 2 hjul med et adstadigt tempo og et smil på læben.

Til børne familien:

Som ekstra tilbehør kan der monteres barnestol på denne model. Der er også mulighed for at få koblet børne anhænger på denne Esprit.
Der er lige så mulighed for leje af børnehjelme i diverse størrelser.

Virtual product
999999991

Ny

HERRE

Produktinformation:

Personhøjde
165-185 cm
Stelstørrelse
54 cm