Tandem Lapierre med super udstyr.

Tandem Lapierre med super udstyr.

Utrolig flot og veludstyret tandem, med affjedring i forgaffel, skivebremse, affjedring i sadelpind til bagerste rytter.

Shimano XT gear serie, skærme og hydrauliske bremser. Snaplåse til sadelpind så du kan justere højden efter ønske.

Bagagebærer så du kan have dine ting med til turen.

En tandem er altid et sjovt træk og en god udfordring, At cykle på en tandem, er ikke bare sjovt, det er dobbelt så sjovt ! Og det er helt sikkert, en ting man skal prøve. Vi har 3 tandem i cykeludlejningen, så det er muligt at gå 6 venner sammen og leje den for en dag.

Svagt seende eller gangbesværet, har mulighed for at komme med ud i naturen igen. Da man som “bagerste mand” kan nøjes med at yde det man kan og ikke har ansvaret for styrringen. Så der er masser af muligheder, det er blot at springe ud i det.

Alle Tandem er udstyret med udvendige gear, hvilket er dejligt på en stor og tung cykel. Det gør at du kan kompensere med geare og få et meget bedre tråd. Og med hensyn til forgaflen er der affjedring, som sørger for at du ikke får alle bump op i kroppen.

Der er mulighed for at få en cykel kurv bag på hvis det ønskes. Der er også mulighed for lige at øve i gården inden i cykler afsted. 

Varepris

215,00 DKK

Køb

Antal
Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris i alt   215,00 DKK

Ikke

Bestil levering og afhentning

Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord