Ladcykel Winther Kongaroo

Ladcykel Winther Kongaroo

Prisvindende ladcykel med unikke køreegenskaber.

Anbefales til de små børn som kan sidde selv, da de indbyggede stole er bløde i ryggen.

Denne Winther Kangaroo er ideel til børnetransport. Vil dog sige at den træder mest i karakter hvis det er små børn der skal sidde i de to stole. Overtræk og 2 sæder til børnene med seler. Der er ingen tvivl om at kvalitet, komfort, sikkerhed, funktionalitet og design er i fokus på denne ladcykel.

Ladcyklen er med ergo styr og på denne model har mere en fornemmelse af en "rigtig" cykel end de andre ladcykler. Og det kan være en fordel for dig der ikke er vant til at cykle på ladcykel. Hvis du kun har behov for at have et barn med, så kan det andet sæde klappes sammen og du kan bruge det til bagage opbevaring. På de helt varme og tørre dage er det muligt at rulle presseningen op. Der er et lille opbevaringsrum bagpå selve ladet, hvor der lige er mulighed for at komme lidt små ting ned i.

Denne ladcykel kan være med til at hele familien kan komme ud og cykle, ofte er det et problem eller uoverskueligt hvis man har to små børn og så en der selv er stor nok til at kunne cykle selv. Her er det bare at komme de to små i og leje en cykel til den store og så afsted. Når det er klaret er det kun fantasien der sætter grænser for hvor langt og hvor hen i cykler.

Ladcyklen er udstyret med lås, lys og snaplås for regulering af sadel højde.


Varepris

185,00 DKK

Køb

Antal
Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris i alt   185,00 DKK

Ikke

Bestil levering og afhentning

Relaterede varer ( 8 andre varer i samme kategori )

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord