CONWAY EL NR.
  • CONWAY EL NR.

UNISEX CONWAY EL NR. 13

225,00 DKK
Inkl. moms

Antal tilgængelige   1

Vælg periode

Fra
date_range
Til
date_range

Total  225,00 DKK

Ikke

Produktinformation:

Personhøjde
160-170 cm
Stelstørrelse
48 cm

EL-Cykel til hele Odsherreds varierede områder.

Her finder du en god blanding af Gazelle Ultimaten og Gazelle herre el cyklen.  Den er perfekt til dig, der gerne vil kunne have lidt med på bagagebæren, men også går efter at cykle meget varieret, det vil sige fra

asfalt til små stier, til grusveje og så ud på asfalten. På grund af el hjælpen har det ikke så stor betydning for at de bredde dæk gør det lidt tungere selv at træde.

Denne Gazelle Ultimate er udstyret med Bosch display. Den er fyldt med muligheder, men menuen er let og enkelt at betjene. Med et tryk er der power på og du kan holde øje med hvor mange kilometer du cykler, du kan skifte assistance og tænde lyset på cyklen.Det er helt klart en cykel der skal prøves, for den vinder ved nærmere bekendt skab.

Denne Conway er udstyret med Bosch display. Den er fyldt med muligheder, men menuen er let og enkelt at betjene. Med et tryk er der power på og du kan holde øje med hvor mange kilometer du cykler, du kan skifte assistance og tænde lyset på cyklen.

Vi fortæller dig selvfølgelig hvordan det betjenes inden du starter brugen af el-cyklen.


Ved leje mere end en dag får du naturligvis en lader med. Vi sørger for at elcyklen er fuldt opladet. Er du ikke vant til at cykle, så bliver det en leg at smutte op og ned ad bakker og det er helt sikkert at pludselig får det cykelturen op på nye højder. Det bliver for det meste ikke vind og vejr der gør dine cykelture på elcykel korte,
det er nok mere hvis "bagenden" ikke kan klare at sidde i sadlen så længe. Er du nervøs for at gå tør for strøm kan cyklen stadig cykles, men det er også muligt at få en lader med på turen. Mon ikke at det er muligt at smutte forbi et spise sted og få ladet batteriet lidt op imens.


Har du specielle tanker om ture eller overnatninger, hjælper vi gerne med ideér eller råd.

Udstyret med:

  • Center motor fra Bosch
  • 400wh batteri
  • Shimano 10 gears
  • affjedring i forgaffel
  • Skivebremse for og bag.
Virtual product
999999997

ELCYKLER
Ingen Tags

Produktinformation:

Personhøjde
160-170 cm
Stelstørrelse
48 cm