HERRE GAZELLE EL NR. 77
  • HERRE GAZELLE EL NR. 77

HERRE GAZELLE EL NR. 77

185,00 DKK
Inkl. moms

Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris pr. dag   185,00 DKK

Ikke

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
53 cm

HERRE ELCYKEL MED OPREJST SIDDESTILLING.

En rigtig solid elcykel i god kvalitet med det mest nødvendige udstyr. Den er lige som alle vores andre af udlejningscykler, valgt på robusthed, stabilitet og den velkendte fleksible Bosch center motor. Det giver dig kørsel med stor komfort og ekstra muligheder for at glædes over en ekstra lang tur. 

Alle grusveje og stier og dårlig veje, er ingen hindring, da denne Paris model er udstyret med affjedring i forgaflen samt i sadelpinden. De tager rigtig mange af de bump du ellers vil have fået op i kroppen. Affjedringen lære man hurtig at sætte stor pris på, når dagen er ovre og du måske har cyklet 50 km på grusveje, stier. 

Juster styret til præcis din arme og skuldre. Alt efter om du bedst kan lide at sidde helt oprejst eller om det gerne må være en smule mere foroverbøjet. Så har du med det indstillige styr mulighed for at justere styret uden værktøj. Så du får præcis den kørestilling du har behov for og ønsker.

Bosch displayet er let og enkelt at betjene. Med et tryk er der power på og du kan holde øje med hvor mange kilometer du cykler, du kan skifte assistance og tænde lyset på cyklen. 

Cyklen er monteret med punkterings hæmmende dæk, lys, lås og bagagebære. Ønskes der en bag kurv på, så kan det også klares.

Vi fortæller dig selvfølgelig hvordan det betjenes inden du starter brugen af elcyklen.

Ved leje mere end en dag får du naturligvis en lader med. Vi sørger for at elcyklen er fuldt opladet.


Er du ikke vant til at cykle, så bliver det en leg at smutte op og ned ad bakker og det er helt sikkert at pludselig får det cykelturen op på nye højder. Det bliver for det meste ikke vind og vejr der gør dine cykelture på elcykel korte, det er nok mere hvis "bagenden" ikke kan klare at sidde i sadlen så længe.
Er du nervøs for at gå tør for strøm kan cyklen stadig cykles, men det er også muligt at få en lader med på turen. Mon ikke at det er muligt at smutte forbi et spise sted og få ladet batteriet lidt op imens.

Har du specielle tanker om ture eller overnatninger, hjælper vi gerne med ideér eller råd.

Udstyret med:
  • Center motor fra Bosch
  • 300wh batteri
  • Shimano 7 gears
  • Magura bremser hydraulisk for og bag.Virtual product
999999984

EL-CYKLER - EL-SCOOTER
Ingen Tags

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
53 cm

Du vil eventuelt også synes om