Dame Gazelle cykel nr. 41 - 54cm stel
search
  • Dame Gazelle cykel nr. 41 - 54cm stel

DAME GAZELLE NR. 41

95,00 DKK
Inkl. moms

Reserver denne cykel
date_range
date_range

Pris pr. dag   95,00 DKK

Ikke

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
54 cm

DAME CYKEL MED OPREJST SIDDESTILLING.

Denne Gazelle Esprit er en suveræn cykel, med alt hvad du behøver til dine cykel ture. Aluminium stel med yderst robuste dele, som kan modstå de hårde grusveje. Det er en model der virkelig kan tåle nogle knubs, hvilket er en af grundene til, at vi har valgt at have den i vores cykeludlejning.

Med det typiske hollandske design, har de valgt at integrere lygterne i stellet. Du er ikke så sårbar for at få en defekt lygte efter at cyklen måske er væltet. Lygterne er tilsluttet via nav dynamoen og er helt sikkert en stor fordel, for så kan du bare cykle med lys på hele dagen. Og du skal aldrig tænke på om der er strøm på, når du kommer ud til cyklen. Når du laver stop i den mørke tid, så er der stadigvæk lys i baglygten, så du er sikker på at blive set i trafikken.

Skjulte kabler og høje dobbelt bundede fælge, 7 gears Shimano med fodbremse og lås og bredde punkterings hæmmende dæk, gør denne cykel til en sikkert 
valg, til dig der blot vil nyde ferien på 2 hjul med et adstadigt tempo og et smil på læben.

Til børne familien:

Som ekstra tilbehør kan der monteres barnestol på denne model. Der er også mulighed for at få koblet børne anhænger på denne Esprit.
Der er lige så mulighed for leje af børnehjelme i diverse størrelser.

Virtual product
999999991

Dame
Ingen Tags

Produktinformation:

Personhøjde
170-190 cm
Stelstørrelse
54 cm