Samarbejdspartner, flere muligheder for at leje en cykel.
 

Med ca. 27.000 sommerhuse i Odsherred er vi en af landets største sommerhus områder og det gør at der virkelig er run på i de 3 sommer måneder. Det summer og oser af liv alle steder, og ingen tvivl, Odsherred skal ses på cykel.

Vi har ca. 200 cykler i Odsherred cykeludlejning og med den nye booking portal som gik online April 2022, så har vi gjort det endnu lettere for jer at få styr på cykler til sommerferien. 

Vi får nogle gange speciel ønsker, så som transport af hunde, bagage trailer, elscooter med mere, så tøv ikke med at forespørge, hvis du ikke kan finde det her på siden.

Vi prøver så vidt muligt at indfri alle ønsker om tidspunkter for jer der har bestilt levering/afhentning. Det er et stort puslespil med så mange cykler og derfor har vi valgt at lave et samarbjede rundt i Odsherred, hvor I har mulighed for at bestille cykler.

Hos vores samarbejdspartner er der dog kun mulighed for afhentning af cyklerne, de leveres ikke! Samarbejdspartnerne har også kun almindelige cykler stående, så er det elcykler eller andet der ønskes lejet, er det kun online bestilling.

Er der ønske om udlejning uden for sæsonen kan det kun ske online og fra Odsherredcykeludlejning. Og ja der kan stadigvæk cykles i efteråret, vinteren og foråret, så i er mere end velkommen til at booke eller skrive til os.

Juli 2023 har vi foreløbig, følgende samarbejdespartner, hvor du kan finde vores udlejningscykler: 

RØRVIG CENTRET 

NØRREVANGSVEJ 49 

4581 RØRVIG

+45 5991 8844

+45 5993 7474

info@rorvig-centret.dk


KONGSØRE CAMPING 


DORTE & HENRIK SKOVSGAARD

EGEBJERGVEJ 342

4560 VIG

Tlf. +45 59329080

kontakt@kongsoerecamping.dk

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord