De seneste indlæg fra vores blog

Her finder du også vores cykler - Kongsøre Camping

Kongsøre Camping - Egebjerg.

Forestil dig en skøn oase midt i Odsherreds hjerte, omgivet af duftende skov, glitrende vand og kun en kort køretur fra Vig. På Kongsøre Camping møder du Dorte og Henrik – to hjertevarme værter, der brænder for deres paradis af en campingplads.

Her er der altid noget nyt på færde! Børnene kan hygge sig med pladsens dyr, mens poolen og hoppepuden lokker til sjov og leg. Og for de voksne er der aktiviteter som billard og dartturneringer, der skaber hyggelig stemning og konkurrenceånd.


Ingen campingvogn? Ingen bekymring! Prøv en af deres dejlige udlejningsvogne og få smagen af campinglivet uden besværet. Alt er klar til en nem og sjov tur for jer.


Og hvis du vil opgradere din weekendoplevelse, hvorfor så ikke booke en luksus glampingoplevelse? Deres to fantastiske Luksus glamping telte byder på en unik blanding af komfort og naturens skønhed – en perfekt ramme for en uforglemmelig ferie.


Gildesalen på Kongsøre er stedet for enhver festlighed! Fra fødselsdage til konfirmationer, her er masser af plads til fejring og fest. De arrangerer også musikbegivenheder og meget mere, så følg med på deres Facebook-side for at være opdateret.

Kongsøre Campingplads er mere end bare et sted at overnatte – det er et sted med liv, fællesskab og masser af grin og ferieglæde. Velkommen til en verden af uforglemmelige oplevelser!


Hvilken cykler kan du booke på campingpladsen:
Damecykler - Herrecykler - 26" børnecykler

Vær opmærksom på at de ikke levere cyklerne, de skal bookes og hentes hos Kongsøre Camping.

Kongsøre Camping




Klik på kortet og få rutevejledning på Google Maps

Kongsøre Camping

Skriv en kommentar