De seneste indlæg fra vores blog

Rørvig Vin og Tapasbar

Rørvig Vin og Tapasbar.

Et ideelt sted at nyde fortryllende vine, autentiske tapas, lækre pizzaer og live musik. Uanset om du er lokal, turist eller feriegæst i sommerhus, er du garanteret en varm velkomst og en mindeværdig oplevelse for alle. 

Tilfredsstil din pizza-craving med vores autentiske italienske retter håndlavet af vores dygtige hold, ledet af ingen ringere end Armando de Raffaele, kendt fra Hells Kitchen og stolt repræsentant for det autentiske Italien. Armando er en passioneret og erfaren pizzamager, berømt for at skabe de mest lækre stenovnsbagte pizzaer. Hans kompromisløse fokus på kvaliteten af ingredienserne, kombineret med den perfekte bagning ved høje temperaturer på 430-460 grader, resulterer i en uovertruffen pizza oplevelse

Oplev det perfekte sted at forkæle dine sanser med lækre vine, autentiske tapas, velsmagende pizza og livemusik. Uanset om du er lokal, turist eller feriegæst i sommerhus, vil vi sørge for en varm velkomst og en uforglemmelig oplevelse for alle vores gæster.

Træd ind i deres hyggelige vin- og tapasbar, hvor du kan nyde et udvalg af tapas, stenovnsbagt pizza, et bredt udvalg af vine, mange forskellige fadøl og fantastiske cocktails.

Hold dig opdateret med deres spændende arrangementer ved at følge dem på Facebook eller besøge deres hjemmeside Rørvig Vin og Tapasbar

Dyk ned i stemningen og lad os være værter for dine næste uforglemmelige oplevelser med god mad, drikke og underholdning!
De skyder sæsonen i gang med et arrangement hvor Lars P spiller live torsdag d.28 marts kl.19.

Læs mere omkring arrangementet.

Rørvig vin og tapas

klik på kortet for rutevejledning til Rørvig vin og tapasbar.

Rutevejledning til Rørvig vin og tapas

Skriv en kommentar