Ladcykel - Tandem

Sjovt samarbejde eller stort læs.

Er teenagerne umulige og rastløse ?

Så er en tandem altid et sjovt træk og en god udfordring, At cykle på en tandem, er ikke bare sjovt, det er dobbelt så sjovt ! Og det er helt sikkert, en ting man skal prøve. Vi har 3 tandem i cykeludlejningen, så det er muligt at gå 6 venner sammen og leje den for en dag.

Svagt seende eller gangbesværet, har mulighed for at komme med ud i naturen igen. Da man som “bagerste mand” kan nøjes med at yde det man kan og ikke har ansvaret for styrringen. Så der er masser af muligheder, det er blot at springe ud i det.

Tandem´ne er udstyret med udvendige gear, hvilket er dejligt på en stor og tung cykel. Det gør at du kan kompensere med geare og få et meget bedre tråd. Og med hensyn til forgaflen er der affjedring, som sørger for at du ikke får alle bump op i kroppen. Der er mulighed for at få en cykel kurv bag på hvis det ønskes.

Stort læs eller små børn.

Ladcyklen giver dig mulighed for at have børnene eller hunden med på turen, som ikke kan klare de lange cykelture. Nogle vælger at leje ladcykel for en dag og smide alt udstyr op i ladet og cykle ud i det blå. Eller måske har du ikke bil og ankommer til Nykøbing med toget, så holder vi til 5 minutters gang fra stationen og kan have ladcyklen klar.

Ladcyklen, er  med 7/8 gears og med mulighed for at få overdækken med, så børnene kan sidde i tørvejr. De er med siddebænk og seler, så børnene kan sidde godt og sikkert.

Kassen er i standard størrelse og der kan være 2 børn og lidt bagage. Lige nu har vi kun ladcykler uden el, men målet er at vi skal have en enkelt ladcykel eller 2 med el, da det giver langt større muligheder den lille familie.

Aktive filtre

Opret nu konto

Har du allerede en konto?
Log ind i stedet for Eller Nulstil kodeord